הוראות הכנה
מרכיבים
לפירורים:
½ כוס קמח + 1 כף קמח
½ כוס דחוסה סוכר חום
2/3 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כפית קינמון טחון
40 גרם חמאה מומסת
עוגה:
2 כוסות קמח תופח
1 כפית אבקת אפיה
¼ כפית מלח
1 כוס סוכר
½1 מיכלי שמנת חמוצה - 300 מ"ל
120 גרם חמאה מומסת
תמצית וניל
2 ביצים
דובדבנים- ½1 כוסות דובדבנים מסוננים
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל- 170°c. מרפדים תבנית
- פירורים: שמים בקערה קמח ,סוכר, אגוזים וקינמון ומערבבים . מוסיפים חמאה מערבבים עד שנוצרים פירורים. שמים במקרר.
-עוגה: קמח +אבקת אפיה+ מלח+סוכר מערבבים לעיסה. מוסיפים חמאה ושמנת ווניל ומערבבים.
יוצקים לתבנית ומסדרים מעליה דובדנים . מוציאים מהמקרר ומסדרים מעל.
אופים 40-50 דקות
מגיש:
מקור: אינטרנט
שתף את המתכון
