חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרובעי שמנת עם דובדנים ופירורים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבנית 20X30 ס"מ מרופדת בנייר אפיה
מרובעי שמנת עם דובדנים ופירורים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבנית 20X30 ס"מ מרופדת בנייר אפיה
הוראות הכנה
מרכיבים
לפירורים:
½ כוס קמח + 1 כף קמח
½ כוס דחוסה סוכר חום
2/3 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כפית קינמון טחון
40 גרם חמאה מומסת
עוגה:
2 כוסות קמח תופח
1 כפית אבקת אפיה
¼ כפית מלח
1 כוס סוכר
½1 מיכלי שמנת חמוצה - 300 מ"ל
120 גרם חמאה מומסת
תמצית וניל
2 ביצים
דובדבנים- ½1 כוסות דובדבנים מסוננים
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל- 170°c. מרפדים תבנית
- פירורים: שמים בקערה קמח ,סוכר, אגוזים וקינמון ומערבבים . מוסיפים חמאה מערבבים עד שנוצרים פירורים. שמים במקרר.
-עוגה: קמח +אבקת אפיה+ מלח+סוכר מערבבים לעיסה. מוסיפים חמאה ושמנת ווניל ומערבבים.
יוצקים לתבנית ומסדרים מעליה דובדנים . מוציאים מהמקרר ומסדרים מעל.
אופים 40-50 דקות
מגיש: katia202
מקור: אינטרנט
שתף את המתכון