חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ניוקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניוקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
4 תפוחי אדמה בינוניים
2 ביצים
מים פושרים, מומלחים מעט
קמח
אופן ההכנה
הכנה:
מבשלים 4 תפוחי אדמה בינוניים עם הקליפה. קולפים ומרסקים בפומפיה גסה.
מוסיפים 2 ביצים ומערבבים היטב. מתחילים ליצור בצק ע"י הוספת מים וקמח. אין כאן כמויות, אלא "כמה שנכנס".
לשים היטב, מגלגלים לנחש ארוך ודי דק. חותכים חתיכות קטנות ויוצרים להם שפיצים בשני הצדדים.
זורקים למים מומלחים ומבשלים עד שהניוקי צפים. מוציאים ניוקי אחד ובודקים אם הוא מוכן. מסננים.
בסיר אחר, ממיסים חמאה ומוסיפים פירורי לחם , מטגנים מעט עד להשחמה קלה. מוסיפים את הניוקי ומקפיצים בזהירות עד לציפוים בפירורי לחם.
מגישים עם רוטב עגבניות.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון