הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
1 בצל גדול קצוץ דק
½ ק"ג בשר בקר רזה, טחון
4 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים למחית
2 ביצים קשות
4 ביצים טרופות
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
מלח ופלפל לפי הטעם
½ כפית אבקת שום
שמן לטיגון
אופן ההכנה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל - 180°c.
מחממים במחבת גדולה מעט שמן לטיגון
משחימים את הבצל, וכשיש לו צבע יפה מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו. מפוררים כל הזמן שלא יהיו גושים.
מסירים מהאש
מערבבים פנימה לתוך הבצל את מחית תפוחי האדמה ואת שתי הביצים הקשות, קצוצות לקוביות
מוסיפים את המלח, הפלפל, אבקת השום והפטרוזיליה הקצוצה
מוסיפים את ארבעת הביצים הטרופות, ומערבבים הכל היטב
מעבירים לתבנית חסינת אש, ואופים כ-45 דקות, או עד שפני הפשטידה שחומים ויפים
מניחים להתקרר קצת בטרם חותכים למנות ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
