חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניה בשרית עם שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לזניה טעימה ,יוצאת מן הכלל.
לזניה בשרית עם שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לזניה טעימה ,יוצאת מן הכלל.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב' לזניה ללא צורך בבישול מוקדם
4 שיני שום כתושים
800 גר עגבניות חתוכות מקופסת שימורים
1 קופסת שימורים פיטריות שמפניון חתוכות
1 בצל קצוץ
2 כפות שמן זית
1 חב' שמנת מתוקה
150 גר' גבינה צהובה מגורדת
500 גרם בשר בקר טחון
מלח פלפל אורגנו
אופן ההכנה
1. משמנים סיר עמוק ומטגנים את הפיטריות עד שכל הנוזלים מתאדים.
2. מוסיפים את השמן זית ,בצל,שום וממשיכים לטגן עוד כדקה שתיים.
4. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עוד כחמש דקות.
5. מוסיפים את העגבניות כולל הנוזל של קופסת השימורים ומערבבים,מוסיפים מלח פלפל וארוגנו.
6.מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים עוד 3-4 דקות.
7. משמנים תבנית,מסדרים עליה עלי לזניה ועליה שמים שכבה של הרוטב ,מסדרים עוד שכבה של עלי לזניה ורוטב (ניתן לעשות עוד שכבה) מעל לשפוף את כל הנוזלים ולכסות בגבינה צהובה.
8. אופים בתנור 170 מעלות למשך 25-30 דקות.
9.מקררים את הלזניה היטב,לחתוך ואז לחמם שוב כדי שלא תתפרק.
10. בתאבון....
מגיש: ira masler
מקור: שלי
שתף את המתכון