הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 נקנקיות
1 כוס שעועית מופשרת (מסנפרוסט)
2 תפוחי אדמה
4 כפות שמן זית
1 בצל
1 שן שום כתושה
3 עלי תימין
2 פלפלים חריפים (ניתן לקצוץ דק דק או להכניס שלם ואז להוציא ואפשר לוותר בכלל)
לרוטב -
½ כוס מים
2 כפות שמן זית
מלח פלפל פפריקה
2 כפות רוטב צמתוק צ'לי
2 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה
1.לטגן את הבצל הקצוץ עם שום עד להזהבה בשמן זית.
2. לחתוך לריבועים את התפוחי אדמה .
3.להכין רוטב בקערה (לצקת יחד את החומרים ולערבב) להעביר את תפוחי האדמה והשעועית בקערה ולערבב.
5. להעביר את תפוחי האדמה והשעועית יחד עם הרוטב לסיר, לערבב להוסיף עלי תימין, לכסות את הסיר למשך 30 דקות
6.להוסיף נקנקיות חתוכות לעגולים ופלפל חריף לעוד 10 דקות.
7. לוודא שהתפו"א רכים ,לתקן תיבול ו...
6. להגיש חם....מממ....
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
