חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורט שיש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה רכה וטעימה
טורט שיש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה רכה וטעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
8 ביצים שלמות
½1 כוסות סוכר
מיץ מ-1 לימון
½ כוס שמן קנולה
½1 כוס קמח רגיל
1 כף תמצית וניל
לקרם: 4 כפות קקאו
4 כפות סוכר
2 כפות תמצית וניל
2-3 כפות מים מהברז
1/3 חבילה גולדבנד
אופן ההכנה
1. מחממים את תנור האפייה ל-170°c.
2. מבשלים את מוצרי הקרם על אש קטנה (לא להרתיח את המרגרינה) ולהניח בצד לקירור.
3. מקציפים את הביצים (שלמות) + הסוכר כ- 8 דקות
4. מוסיפים תוך ערבוב במהירות נמוכה: תמצית וניל, לימון, קמח ושמן.
5. יוצקים את הקרם פנימה ומערבבים ביד 3 סיבובים (שיראה כמו שיש)
6.יוצקים לתבנית משומנת.
7. אופים בתנור מחומם מראש (.170°c ) במשך כ- 30 דקות (או עד שקיסם יוצא יבש).
לא לייבש אותה.
בתיאבון
מגיש: איילת ניר
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון