חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תופין דבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלילה וטעימה....
עוגת תופין דבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה קלילה וטעימה....
הוראות הכנה
מרכיבים
לשלב א':
5 חלבונים
¾ כוס סוכר
שלב ב':
5 חלמונים
¾ כוס דבש
½ כוס שמן
¼ כפית ציפורן (לא חובה אך מוסיף ארומה)
כפית שטוחה קינמון
קורט מלח
שלב ג':
כוס וחצי קמח מעורב עם כף אבקת אפיה
שלב ד' הציפוי:
כוס אבקת סוכר
3 כפות מים חמים
כף מיץ לימון
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל- 150°c.
מרכיבי שלב א':
להקציף את החלבונים, להוסיף בהדרגה את הסוכר עד שמתקבל קצף גמיש
מרכיבי שלב ב':
להחליש את עוצמת המערבל למינימום ולהוסיף בהדרגה את המרכיבים.
מרכיבי שלב ג':
להוסיף לתערובת שבקערה בשניים - שלושה פעמים בתנועות עטיפה עד אשר הקמח יבלע בתערובת.
לצקת לתבנית עגולה מס' 26 ולאפות בתנור (150°c) במשך כשעה.
לצנן מחוץ לתנור כרבע שעה.
לערבב היטב את מרכיבי שלב ד' שהוא שלב הציפוי ולצקת על העוגה האפויה.
גיוון: תוספת חצי כוס אגוזים קצוצים אל הקמח לפני שמוסיפים לתערובת, משביחה את העוגה.
בתאבון ושנה טובה
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון