חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניה בשרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל, פשוט, טעים, משביע......
לזניה בשרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל, פשוט, טעים, משביע......
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת דפי לזניה
1 ק"ג בשר בקר טחון
2 ביצים
2 בצלים בינויים חתוכים לקוביות
כף אבקת מרק בצל
2 קוביות בזיליקום של "קנור"
כוס רסק עגבניות
3/4 כוס מים רותחים
מעט שמן
תבנית מרובעת
אופן ההכנה
משמנים את התבנית, מסדרים בשכבה אחת דפי לזניה,
מכינים את הבשר: מטגנים קוביות בצל אחד, מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן תוך כדי פרור במזלג, מוסיפים את אבקת המרק בצל, מסירים מהאש ומוסיפים את הביצים - בוחשים היטב.
יוצקים בשכבה אחידה על דפי הלזניה, מסדרים מעל שוב שכבה של דפי לזניה.
מכינים את הרוטב: מטגנים את קוביות הבצל שנותר, מוסיפים מים רותחים, רסק עגבניות וקוביות בזיליקום, מערבבים היטב לתערובת חלקה ואחידה. יוצקים מעל דפי הלזניה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מכוסה ברדיד אלומיניום ל-3/4 שעה.
מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות רבע שעה נוספת עד להשחמה.
ממתינים כחצי שעה מחוץ לתנור ומגישים בליווי אורז לבן.
טעים מאד!
מגיש: MIRSO
מקור: אישי
שתף את המתכון