חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם אטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז עם אטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז רגיל
3 כפות שמן זית
1 בצלצל שאלוט
2 שיני שום, קצוצות
200 גרם אטריות דקות
4 כוסות מרק צח (אפשר מאבקה)
1 כפית כמון
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
אופן ההכנה
שוטפים את האורז 3 פעמים במים חמים ומסננים.
מחממים בסיר עמוק שמן זית ומטגנים את הבצלצל והשום עד להזהבה.
מוסיפים את האורז והאטריות וממשיכים לטגן כ-4 דקות, תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את המרק, הכמון המלח והפלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה למינימום וממשיכים לבשל כ-15 דקות, עד שכל הנוזלים נספגים.
מכבים את האש ומסירים את הסיר מהגז.
מכסים במגבת מטבח, ומעליה מניחים את מכסה הסיר. אוספים את שולי המגבת כלפי מעלה. ממתינים 10 דקות ומגישים.
מגיש: ronidh
מקור: סבתא
שתף את המתכון