הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז מלא-שטוף ומשורה כשעתיים במים
1 בצל יבש קצוץ
2 גבעולים של בצל ירוק קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 כוס אפונה ירוקה
3 כפות שמן קנולה
1 כפית מלח
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
כחצי כוס פטרוזילה קצוצה
2 כוסות מים
אופן ההכנה
לטגן בצל יבש כ-4-5 דקות עד שמזהיב מעט, להוסיף את הבצל הירוק והשום הכתוש,
לערבב כדקה נוספת.
לסנן את האורז ולהוסיף לסיר עם האפונה והפטרוזיליה, לערבב, להוסיף תבלינים ומים.
להביא לרתיחה ראשונה ולהמשיך לבשל באש בינונית כ-40 דקות או עד שהאורז מתייבש
ומתרכך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
