הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סוכר
1 כוס קוקוס
1 כוס קמח
1.5 כוס סולת
2 אבקת אפיה
1.5 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
6 ביצים
סירופ
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
1/2 כוס קוקוס
אופן ההכנה
להפריד את הביצים
להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף אורירי ויציב
לערבב בקערה נפרדת את כל שאר חומרי הבלילה
לאחד עם הקצף ולערבב בעדינות ובתנועות קיפול
לצקת לתבנית משומנת ולאפות בחום 170 עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש
סירופ
להרתיח את כל חומרי הסירופ ולבשל כ-20 דקות על הגז על אש נמוכה.
כאשר העוגה יוצאת מהתנור לשפוך מעליה את הסירופ
לצנן את העוגה
מגיש:
מקור: ציפורה שכנה של שרה
שתף את המתכון
