הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס סוכר
1/2 כוס קמח
1/2 כפית קינמון
1 כוס פירות יבשים קצוצים גס
1 כוס שקדים ואגוזים לא קלויים
אופן ההכנה
מערבבים בקערה ביצים עם תמצית וניל וסוכר. מוסיפים קמח וקינמון ומערבבים לעיסה אחידה.
מוסיפים את האגוזים והפירות היבשים ומערבבים היטב עד שהם מצופים מכל הכיוונים.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים כשעה בחום של 130 מעלות עד שהככר יציבה למגע וזהובה.
מצננים לחלוטין. פורסים לפרוסות דקות ומגישים. אפשר גם לייבש את הפרוסות על רשת בתנור בחום של 130 מעלות למשך 20 דקות לקבלת צנימים קריספיים.
מצננים ושומרים בקופסה אטומה.
מגיש:
מקור: קרין גורן
שתף את המתכון
