הוראות הכנה
מרכיבים
בצל גדול חתוך לפרוסות
שורש סלרי חתוך לפרוסות
עלי סלרי.
2 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות קלופות
2 כוסות שעועית לבנה מושרת ליל השלם
כוס שעועית אדומה מושרת ללילה
פלפל חריף חתוך לפרוסות דקות הכמות לפי החריפות שאתם אוהבים,
2 חבילות רוטב צלי ו2 כפות מרק עוף
בשר בקר בקוביות
1 קילו רגל עגל בפרוסות (לא חובה)
אופן ההכנה
מטגנים בצל חתוך לפרוסות.
מוסיפים שורש סלרי חתוך.
מוסיפים עלי סלרי חתוכים לסהרונים.
2כפות רסק עגבניות.
2 עגבניות שלמות ללא הקליפה.
2 כוסות שעועית לבנה מושרת למשך הלילה .
כוס שעועית אדומה מושרת ללילה
פלפל חריף חתוך לפרוסות דקות (הכמות לפי החריפות שאתם אוהבים),
2 חבילות רוטב צלי ו-2 כפות מרק עוף.
בשר בקר בקוביות .
את השעועית האדומה רצוי לשים בתוך המרק בזמן הבישול בתוך חיתול או בד לבישול (לא חייבים).
לקראת סוף הבישול מוצאים את השעועית האדומה עם חלק מהירק וטוחנים בבלנדר
ואת המחית אשר התקבלה מחזירים למרק לבישול של עוד רבע שעה
תנסו ותהנו
זה נראה מסובך אבל אלו פעולות קצרות ופשוטות והתוצאה נהדרת
פוקסי
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
