הוראות הכנה
מרכיבים
בערך ½1 ק"ג רגל חתוכה ונקיה רצוי
בצל שלם
2 עגבניות מרוסקות בפומפיה
עגבניה שלמה מקולפת(במים רותוחים)
4 עלי סלרי גדולים חתוכים לסהרונים (אני משתמש בעלים של סלרי שורש אשר הם קטנים יותר אבל לדעתי הרבה יותר ארומתיים)
מספר עלים של סלרי
פלפל חריף ירוק גדול חתוך לרצועות
½1 כף של חוויג' למרק
1 כף אבקת מרק עוף
כפית מלח
כפית גדושה של כמון
8 תפוחי אדמה קטנים או גדולים חתוכים לרבעים
3 ליטר מים
אופן ההכנה
להכניס את כל המצרכים לסיר. כאשר הכל רותח להורד את הקצף להוריד את הלהבה
לרתיחה חלשה.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
