הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שמן קנולה
¼1 כוסות סוכר
2 ביצים
1 שקית סוכר וניל
3 כוסות קמח תופח (אפשר קמח רגיל + 1 שקית אבקת אפיה)
¾ כוס מיץ תפוזים
¼ כוס מי סודה או מים
¼ כוס ריבת תות או כל ריבה אחרת שאתם אוהבים
2 תפוחים
2 כפות סוכר
1 כפית קינמון
לפירורים: 3 כפות קמח + 2 כפות סוכר + 1 שקית סוכר וניל + 50 גרם מרגרינה קרה
אופן ההכנה
לערבב במערבל שמן וסוכר , להוסיף ביצים , סוכר וניל ולערבב במהירות גבוהה 2 דקות.
להאט את המהירות ולהוסיף בהדרגה קמח ומיץ תפוזים ומי סודה.
לצקת את התערובת לתבנית משומנת, לחמם את הריבה במיקרוגל ולמרוח עם כף מעל הבצק.
הריבה לא חייבת לכסות את כל שטח העוגה אפשר גם לטפטף מעל העוגה.
לערבב בקערה תפוחים קלופים ופרוסים עם 2 כפות סוכר וקינמון. לסדר את פרוסות התפוחים
מעל העוגה.
להכין את הפירורים - לערבב הכל בידיים ולפזר מעל התפוחים.
לאפות בחום בינוני 180°c כ-30 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
