חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי בשר על מצע ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי בשר על מצע ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבשר:
1 ק"ג בשר טחון
2 כפות רוטב סויה
100 גר' רסק עגבניות
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית בהרט לקובה
2 כפיות אבקת מרק עוף
2 בצים
4 כפות גדושות קורנפלור
לירקות :
4 גבעולי סלרי
1 כרוב לבן קטן קטן
2 גזרים
2 בצלים
1 כפית מלח
2 כפיות פלפל שחור
200 גר' רסק עגבניות
2 כפות אבקת מרק עוף
3 כוסות מים רותחים
לקימוח:
קורנפלור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לחתוך סלרי, כרוב ובצל לקוביות. ואת הגזר לגפרורים. להניח בצד.
לערבב את הבשר עם שאר החומרים.
לקמח בנדיבות צלחת רחבה, בקורנפלור.
ליצור כדורים בגודל כדורי פלאפל ולהניח אותם על הצלחת עם הקורנפלור.
לחמם שמן בגובה 1/2 ס"מ.
לגלגל את הכדורים שיצרנו בקורנפלור ולהעביר ישר לסיר (אחרת הקורנפלור נספג בבשר) לאטום מכל הצדדים ולהוציא לקערה.
להכניס לאותו סיר את הירקות ולאדות 5 - 10 דק'.
לתבל ולהוסיף את המים.
לערבב, להביא לרתיחה ולסדר מעל הירקות את כדורי הבשר.
לבשל כ-45 דקות על אש קטנה, מכוסה.
הערות:
הולך נהדר עם אורז אבל לא הכרחי כי הירקות מהווים תוספת בפני עצמם.
מגיש: ליתי
מקור: עס סירקיס
שתף את המתכון