חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חילבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון הזה קיבלתי מחבר מראש העין brלטענתו בשיטה הזאת ריח הגוף האופיני לחילבה מאד נמוך ולא מורגש brאצלי זה עובד. brבתמונה הקצף הנהדר אשר נוצר בזמן ההכנה
חילבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון הזה קיבלתי מחבר מראש העין brלטענתו בשיטה הזאת ריח הגוף האופיני לחילבה מאד נמוך ולא מורגש brאצלי זה עובד. brבתמונה הקצף הנהדר אשר נוצר בזמן ההכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
6 כפות גרעיני חילבה לאחר בירור
מים להשריה
מים לבלילה
מלח
אפשר להוסיף סחוג לפני ההגשה
ניתן להוסיף מיץ לימון ומלח לפני ההגשה
אופן ההכנה
משרים את גרעיני החילבה בקערה עם הרבה מים.
לאחר 6 שעות, לסנן את המים (ניתן לשמור את המים חולי סכרת משתמשים בהם להורדת הסוכר)
לאחר שטיפה מעבירים למעבד המזון ומפעילים מוסיפים מים כפית כפית עד קבלת משחה חלקה
לוקחים כוס מים ומוסיפים ולאחר מכן עוד כוס מים עד קבלת הבלילה הרצויה יש לקחת בחשבון שהבלילה תהפוך יותר סמיכה לאחר הקירור במקרר.
בזמן הוספת המים ובגמר התהליך נוצר קצף לבן מצוין הוא טעים במיוחד.
עכשיו ניתן לשמור את החילבה גולמית ולהוסיף מיץ לימון. או סחוג. או כוסברה קצוצה. עם ההגשה
מגיש: פוקסי99
מקור: חברים
שתף את המתכון