חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיתה תוצרת בית עם שמן זית וזעתר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיתה תוצרת בית עם שמן זית וזעתר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
150 גרם שמן זית
50 גרם שמרים
כף שטוחה מלח
כפית סוכר
מים פושרים לפי הצורך
שמן זית
זעתר
בצל מטוגן
אופן ההכנה
להמיס את השמרים עם מעט מים פושרים. להכניס את חומרי הבצק למיקסר, כאשר את הקמח מוסיפים קודם, את השמרים מוסיפים אחרונים ולאחר מכן את המים. להכין בצק רך. להניח את הבצק בקערה ולתת לו לתפוח לפחות שעה.
לחתוך לפי משקל של 50 גרם, ליצור כדור ("אוספים" את הבצק מהקצוות כאשר הבסיס תמיד יישאר בסיס ומסובבים אותו לצדדים, ואז הבסיס ללא הקמטים יהיה למעלה), מניחים על תבנית ומועכים את האמצע כך שזה יראה "קעור".
מטפטפים במרכז שמן זית, מוסיפים זעתר ובצל מטוגן.
מתפיחים מעט ואופים בחום של 180°c, במשך 20 דקות.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון