הוראות הכנה
מרכיבים
3 צרורות פטרוזיליה קצוצה (רק העלים)
5 שיני שום
1 פלפל ירוק חריף שלם (אפשר לוותר)
1 כפית מלח
½ ק"ג טחינה גולמית
1/3 כוס מיץ לימון טרי
½ כוס מים
אופן ההכנה
תחילה מערבבים בקערה את הטחינה גולמית, המים, מיץ הלימון והמלח. לאחר שהתערובת
הפכה להומוגנית מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את הפטרוזילה הקצוצה, הפלפל והשום
ומפעילים עד לקבלת מחית חלקה.
שומרים בצנצנת סגורה במקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
