הוראות הכנה
מרכיבים
כוס חלב קר
כף אבקת קורנפלור
כפית סוכר
2-3 טיפות מי ורדים
קינמון
2-3 קוביות שוקולד בטעם האהוב
אופן ההכנה
יוצקים בקלחת ¾ כוס חלב ומביאים לסף רתיחה.
בינתיים מערבבים היטב כף קורנפלור ב¼ כוס החלב הקר שנותר
לאחר שהחלב הגיע לסף רתיחה מנמיכים להבה ומוסיפים באיטיות
את החלב הקר עם הקורנפלור.
מטפטפים מס' טיפות מי ורדים (זהירות יש לטפטף מעט ולטעום מידי פעם -
הוספה מיותרת תגרום לטעם מריר!).
בוחשים היטב ומביאים להסמכה
מסירים מהאש. מוזגים לכוס או קערית, זורקים פנימה קוביות שוקולד, מערבבים קלות
וזורים מעל אבקת קינמון.
אוכלים/שותים מתחממים ומודים לחורף שהגיע.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
