חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סחלב חם עם הפתעה לחורף קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לכבוד החורף שהגיע........
סחלב חם עם הפתעה לחורף קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לכבוד החורף שהגיע........
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס חלב קר
כף אבקת קורנפלור
כפית סוכר
2-3 טיפות מי ורדים
קינמון
2-3 קוביות שוקולד בטעם האהוב
אופן ההכנה
יוצקים בקלחת ¾ כוס חלב ומביאים לסף רתיחה.
בינתיים מערבבים היטב כף קורנפלור ב¼ כוס החלב הקר שנותר
לאחר שהחלב הגיע לסף רתיחה מנמיכים להבה ומוסיפים באיטיות
את החלב הקר עם הקורנפלור.
מטפטפים מס' טיפות מי ורדים (זהירות יש לטפטף מעט ולטעום מידי פעם -
הוספה מיותרת תגרום לטעם מריר!).
בוחשים היטב ומביאים להסמכה
מסירים מהאש. מוזגים לכוס או קערית, זורקים פנימה קוביות שוקולד, מערבבים קלות
וזורים מעל אבקת קינמון.
אוכלים/שותים מתחממים ומודים לחורף שהגיע.
מגיש: MIRSO
מקור: עצמי
שתף את המתכון