חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת "זברה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מרשימה והכל חתיכה יש הפתעה עם צורה חדשה. brמתאים לתבנית 26 ס"מ עגולה.
עוגת "זברה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מרשימה והכל חתיכה יש הפתעה עם צורה חדשה. brמתאים לתבנית 26 ס"מ עגולה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס חלב טמפ' החדר
1 כוס שמן קנולה
2 כוסות קמח רגיל
1 כפית אבקת אפייה
סוכר ווניל
2 כפות אבקת קקאו
אופן ההכנה
1.לערבל ביצים בקערת מיקסר, ולאט לאט לשלב סוכר תוך עירבול
2. ממשיכים להקציף תוך הוספת חלב ושמן.
3. מערבבים קמח, סוכר ווניל ואבקת אפיה, בקערה נפרדת ואז מוסיפים את התערובת לבלילה הרטובה תוך עירבול עדין עד שהופך לעיסה.
4.מחלקים את התערובת ל 2 חלקים ובאחד מהם מוסיפים קקאו ומערבבים היטב.
5. הרכבת העוגה - יש לצקת למרכז התבנית שליש כוס תערובת לבנה, ואז לתוך מרכזה של התערובת הלבנה יש לצקת בעדינות תערובת קקאו ושוב לחזור על הפעלה , עיגול בתוך עיגול עד לסיום התערובת.
6. להכניס לתנור שחומם לחום בינוני (180°c-170°c ) למשך כ- 40 דקות. חשוב - לא לפתוח את התנור ב20 דקות הראשונות אחרת העוגה תצנח.
7. לצנן , לקשט ולעבודה 🙂
מגיש: ira masler
מקור: בלוג פרידה
שתף את המתכון