הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס חלב טמפ' החדר
1 כוס שמן קנולה
2 כוסות קמח רגיל
1 כפית אבקת אפייה
סוכר ווניל
2 כפות אבקת קקאו
אופן ההכנה
1.לערבל ביצים בקערת מיקסר, ולאט לאט לשלב סוכר תוך עירבול
2. ממשיכים להקציף תוך הוספת חלב ושמן.
3. מערבבים קמח, סוכר ווניל ואבקת אפיה, בקערה נפרדת ואז מוסיפים את התערובת לבלילה הרטובה תוך עירבול עדין עד שהופך לעיסה.
4.מחלקים את התערובת ל 2 חלקים ובאחד מהם מוסיפים קקאו ומערבבים היטב.
5. הרכבת העוגה - יש לצקת למרכז התבנית שליש כוס תערובת לבנה, ואז לתוך מרכזה של התערובת הלבנה יש לצקת בעדינות תערובת קקאו ושוב לחזור על הפעלה , עיגול בתוך עיגול עד לסיום התערובת.
6. להכניס לתנור שחומם לחום בינוני (180°c-170°c ) למשך כ- 40 דקות. חשוב - לא לפתוח את התנור ב20 דקות הראשונות אחרת העוגה תצנח.
7. לצנן , לקשט ולעבודה 🙂
מגיש:
מקור: בלוג פרידה
שתף את המתכון
