הוראות הכנה
מרכיבים
כוס אורז ריזוטו
2 כפות חמאה
1 בצל בינוני קצוץ דק
3 כוסות מים רותחים
כף אבקת מרק בצל
¼ כוס יין לבן יבש
¼ כוס גבינת פרמזן מגורדת
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים בו את הבצל לשקיפות.
מוסיפים לסיר את המים הרותחים ואבקת מרק בצל, מנמיכים את הלהבה.
מוסיפים את האורז ומערבבים היטב ומבשלים כ-5 דקות (מכסה מעט פתוח ליציאת האדים).
מוסיפים יין לבן, וממשיכים לבשל עד שהאורז סופח את הנוזלים (כרבע שעה),
מסירים מהאש, ממתינים כ-5 דקות, מוסיפים את גבינת הפרמזן
מערבבים היטב ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
