חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פרג עשירה וחגיגית ביותר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה חגיגית ומלאה תוכן
עוגת פרג עשירה וחגיגית ביותר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה חגיגית ומלאה תוכן
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק
3 כוסות קמח
200 גרם חמאה קרה
קורט מלח
¾ מיכל שמנת מתוקה
למלית אגסים
קופסת שימורי אגסים
למלית הפרג
200 גרם פרג טחון
אחד וחצי כוסות חלב
1 כף דבש
שלושת רבעי כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
קליפת לימון מגורדת
25 גרם חמאה
לציפוי
1 שמנת מתוקה
2 כפיות סוכר
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים עד ליצירת בצק רך, לא לטפל בבצק יותר מידי, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר למשך כשעה
למלית הפרג
פרג, סוכר, חלב ודבש בכלי להביא לרתיחה על הגז ולאחר מכן להוסיף את שאר חומרי המלית
לשטח את הבצק בתבנית ובדפנות, לדקור מעט את הבצק ולאפות בחום בינוני כרבע שעה עד לקבלת גוון זהוב
הרכבת העוגה
לסנן את האגסים מהנוזלים שלהם ולצקת את הפרי על תחתית הבצק
לצקת את מלית הפרג מעל האגסים (ניתן להוסיף למלית לבחירתכם אגוזי מלך קצוצים)
וליישר בעדינות
להקציף, בכלי נפרד, את השמנת המתוקה עם שתי כפיות סוכר ולמרוח על העוגה
לקרר את העוגה לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
בתיאבון
מגיש: RIKIT
מקור: שילוב של 2 עוגות
שתף את המתכון