הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
3 כפות קקאו
3 כפות קמח
1 אבקת אפיה
קורט קורנפלור
100 גרם שוקולד
½ מרגרינה
200 גרם קוקוס
¾ כוס סוכר
1 כוס חלב
אופן ההכנה
להקציף חלבונים עם 5 כפות סוכר, להוסיף חלמונים, 3 כפות קמח, 3 כפות קקאו, אבקת אפיה ולאפות
להרתיח כוס חלב עם ¾ כוס סוכר, להוסיף ½ מרגרינה ו-200 גרם קוקוס ולקרר
ציפוי
להרתיח כוס חלב עם קורט קורנפלור ולהמיס בפנים 100 שוקולד ולצנן
לאחר שהעוגה נאפתה וצוננה למרוח את שכבת הקוקוס ומעל את שכבת הציפוי
בתיאבון
מגיש:
מקור: גיסתי אורלי
שתף את המתכון
