הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
1/2 כוס קוקוס
1 שקית אבקת אפיה
4 ביצים
1 כוס שמן
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
1 כף מיץ לימון
1 כוס מיץ תפוזים
1 כף תמצית וניל
150 גרם שוקולד צ'יפס
קרם שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
50 גרם מרגרינה
2 כפות דבש
אופן ההכנה
לבחוש במיקסר את כל החומרים מלבד השוקולד ציפס.
לקמח מעט את השוקולד ולהוסיף לבלילה ולערבב עם כף. להעביר לתבנית משומנת ולאפות
בחום בינוני 180 מעלות עד שהעוגה מוכנה.
להכנת קרם השוקולד: להכניס לקערית את החומרים לקרם להמיס כדקה במיקרוגל , להוציא ולערבב עד שהשוקולד נמס. לשפוך על העוגה החמה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
