חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת בננות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת בננות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2כפיות אבקת אפייה
½ כפית אגוז מוסקט טחון
2 ביצים
3 בננות בשלות,מעוכות
160 גרם חמאה ללא מלח,בטמפרטורת החדר
230 גרם סוכר חום רך
250 גרם קמח רגיל
2 תבניות "אינגליש קייק"
אופן ההכנה
.מחממים תנור לחום בינוני-נמוך של 170°c.
משמנים ומקמחים את תבניות ה"אינגליש קייק"
.מנפים יחד לקערה את הקמח, אבקת האפייה, אגוז מוסקט טחון וחצי כפית מלח.
מקציפים יחד את החמאה עם הסוכר ומוסיפים את הביצים אחת, אחת. מוסיפים את הבננות המעוכות ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח המנופה עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את תערובת הבצק לתבניות ואופים בחלק העליון של התנור במשך 45 דקות או עד שהחלק העליון של העוגה משנה את צבעו והצדדים מתחילים להשתחרר מדפנות התבנית. אם החלק העליון של העוגה מתכהה מהר מדי, מכסים אותו עם נייר אלומיניום.
העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
יש להשאיר את העוגה בתבנית למשך 5 דקות לפני שמוציאים אותה על גבי רשת מתכת לצינון.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון