הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
1 כוס קמח
1 כוס סולת
3/4 כוס שמן
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
לסירופ:
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 1 כוסות מים
3-4 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים עם הסוכר , וסוכר וניל לקצף יציב
להוסיף לקצף חלמונים, שמן, אבקת אפיה, קמח וסולת.
להעביר לתבנית משומנת , ולאפות בחום בינוני כ-45 דקות
להכנת הסירופ: מבשלים ביחד סוכר ומים עד לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד
שמסמיך.
כשהעוגה חמה לחתוך למעוינים, לשפוך על העוגה את הסירופ. להגיש לאחר שהעוגה
התקררה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
