חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת אגוזים וקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת אגוזים וקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 מיכל קצפת ריץ'
1 כף לימון
1 חבילה מרגרינה
1/4 1 כוסות סוכר
3 ביצים
1/2 2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
1 כוס אגוזים קצוצים גס
1 כף קינמון
אופן ההכנה
מקציפים את הקצפת עם הלימון.
מעבדים במיקסר את המרגרינה ו-1 כוס סוכר, להוסיף ביצים , קמח, אבקת אפיה ותמצית וניל
לערבב היטב. לקפל את הקצפת בעדינות לתערובת.
יוצקים חצי מהתערובת לתבנית מרופדת בנייר אפיה. בקערית נפרדת מערבבים את יתרת הסוכר
עם האגוזים והקינמון מפזרים חצי מהכמות על הבצק שבתבנית.
יוצקים מעל את יתרת הבצק ומפזרים מעל את יתרת האגוזים.
אופים כ-40 דקות בחום בינוני-נמוך 160 מעלות.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון