הוראות הכנה
מרכיבים
6 נתחי עוף
1-2 בצלים קצוצים
4-5 תפוחי-אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
1/4 כוס מים
אופן ההכנה
לטגן את הבצלים בשמן עד שהם מזהיבים, להוסיף את נתחי העוף והתבלינים, לערבב ולטגן
כחצי שעה על אש בינונית, לערבב מידי פעם.
לאחר חצי שעה להוציא את העוף ולהוסיף את תפוחי-האדמה לסיר לערבב ולטגן כ-15 דקות
להחזיר את העוף לסיר ולהוסיף 1/4 כוס מים , ולהמשיך לבשל על אש בינונית כ-45 דקות , עד
שתפוחי האדמה מוכנים.
להגיש עם אורז לבן. בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
