הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 קישואים בינונים
2 בצלים בינונים
4 תפוחי אדמה
שמן זית
חופן פטרוזיליה קצוצה
12 כוסות מים
2 שורש פטרוזיליה או שורש סלרי
3 כפות אבקת מרק פיטריות
2 כפות קמח
מלח,פלפל וכמון
אופן ההכנה
לאדות את הבצל בשמן זית עד הזהבה ולהוסיף את הקישואים שורש הפטרוזיליה וקוביות תפוחי האדמה.להוסיף מלמעלה את אבקת המרק והקמח לערבב היטב ולהוסיף את המים .
לתבל ולהוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה .להביא לרתיחה ולהמשיך על אש קטנה לשעה.
לעבד את החומרים עם מעבד ידני עד קבלת מרקם עדין ביותר, , לתקן תיבול במידת הצורך
ולהמשיך לחמם עוד כרבע שעה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
