הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים
6 גזרים
2 תפוחי אדמה
100 גר' רסק עגבניות
עלי סלרי
צרור עלי פטרוזיליה
2 קופס' שימורי שעועית במיץ עגבניות
מלח
פלפל שחור
פפריקה
כמון (לא חובה)
אופן ההכנה
להזהיב את הבצל הקצוץ בשמן יחד עם 2 גזרים מגורדים , להוסיף את הגזרים הנותרים חתוכים לפרוסות ,להוסיף את תפוחי האדמה שחתכנו לקוביות קטנות ,
לערבב היטב ולהוסיף את שימורי השעועית ,רסק העגבניות עלי הסלרי מים רתוחים ,לתבל לפי הטעם
ולהביא לרתיחה ,להוסיף את עלי הפטרוזיליה הקצוצה להוריד לאש נמוכה ולבשל לפחות שעה .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
