חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת בשר ותפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת בשר ותפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול קצוץ דק
חצי ק"ג בשר בקר רזה, טחון
4 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים למחית
2 ביצים קשות
4 ביצים טרופות
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
מלח ופלפל לפי הטעם
חצי כפית אבקת שום
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים תנור ל - 180 מעלות
במחבת גדולה מחממים מעט שמן לטיגון
משחימים את הבצל, וכשיש לו צבע יפה מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו. מפוררים כל הזמן שלא יהיו גושים.
מסירים מהאש
מערבבים פנימה לתוך הבצל את מחית תפוחי האדמה ואת שתי הביצים הקשות, קצוצות לקוביות
מוסיפים את המלח, הפלפל, אבקת השום והפטרוזיליה הקצוצה
מוסיפים את ארבעת הביצים הטרופות, ומערבבים הכל היטב
מעבירים לתבנית חסינת אש, ואופים כ-45 דקות, או עד שפני הפשטידה שחומים ויפים
מניחים להתקרר קצת בטרם חותכים למנות ומגישים.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון