הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל חתוך לחצאי טבעות עם הקליפה
1 עגבניה חלוטה וקצוצה
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
1 כף רסק עגבניות
1/4 כוס מים
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
1-2 כפות חומץ
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
לשים את החציל במסננת ולבזוק מלח להשאיר כשעה, לשטוף ולספוג את המים עם מגבות
נייר. לטגן את פרוסות החצילים.
לטגן את הבצל בסיר עם מעט שמן עד שמזהיב, להוסיף את השום לערבב ולטגן עוד כחצי דקה.
להוסיף את העגבניה, הרסק ,התבלינים והמים. לערבב ולשפר תיבול. להוסיף את פרוסות
החציל ,לערבב ולהמשיך לבשל על אש בינונית כ-10 דקות נוספות.אם חסר מים להוסיף מעט
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
