הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג חסילונים נקיים (רק להשאיר את הזנב)
1 מיכל שמנת מתוקה
2 עגבניות מגוררות
4 עלי ריחן קצוצים
2 שיני שום קצוצות
1 בצל קטן קצוץ
50 גרם חמאה
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס
450-500 גרם ספגטי
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. במקביל ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום והחסילונים ומקפיצים יחד עד שהחסילונים משנים את צבעם. מוסיפים את העגבניות המגורדות ומערבבים. מוסיפים את השמנת, המלח, הפלפל והריחן ומביאים לרתיחה. מכבים את האש.
מניחים את הספגטי בצלחת הגשה. מעל יוצקים את החסילונים והרוטב ומגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
