חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה שרימפס ברוטב שמנת עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה שרימפס ברוטב שמנת עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג חסילונים נקיים (רק להשאיר את הזנב)
1 מיכל שמנת מתוקה
2 עגבניות מגוררות
4 עלי ריחן קצוצים
2 שיני שום קצוצות
1 בצל קטן קצוץ
50 גרם חמאה
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס
450-500 גרם ספגטי
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. במקביל ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום והחסילונים ומקפיצים יחד עד שהחסילונים משנים את צבעם. מוסיפים את העגבניות המגורדות ומערבבים. מוסיפים את השמנת, המלח, הפלפל והריחן ומביאים לרתיחה. מכבים את האש.
מניחים את הספגטי בצלחת הגשה. מעל יוצקים את החסילונים והרוטב ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון