הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
כוס וחצי קמח תופח
1 שקית סוכר וניל
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס שוקולד צ'פס
זיגוג:
1/2 כוס סירופ מייפל
2 כפות סוכר
2 כפות מים רותחים
כלים:
2 תבניות "אינגליש קייק" או תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים לעוגה .
2. מעבירים לתבנית ואופים בחום 180°c במשך 40-45 דקות.
3. בינתיים מכינים את הזיגוג , מערבבים את הסוכר עם מים רותחים עד שהסוכר נמס ,מוסיפים סירופ מייפל ומערבבים.
4. בתום האפיה במיידי להוציא את העוגה ולחורר אותה בעזרת מזלג.
5. מוזגים את הזיגוג באופן שווה על כל העוגה.
6. מצננים ,פורסים ובתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
