הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שוקולד מריר 65% לפחות!!
200 גרם שוקולד חלב טוב
2 מכלי שמנת מתוקה
25 גרם חמאה מלוחה
2-3 כפות וויסקי טוב או כל ליקר שבא
אופן ההכנה
שתי צורות להכנה:
הכנה בשטח:
לחמם במדורה פוייקה קטן מס' 1/2
כשהוא חם לשפוך לתוכו את השמנת וכימעט להביא לרתיחה.
לתוך הסיר להכניס את השוקולד והחמאה.
כשהכל נמס מוסיפים את הוויסקי (+כוסית למכין...).
מוציאים את הסיר ועם שיפודי עץ מתחילים לטבול כל מה שבא לכם (פירות, עוגת ספוג, מרשמלו...)
להכנה בבית:
סה"כ אותו דבר רק בלי המדורה והפוייקה- סיר עבה על הגז יעשה את אותה העבודה..
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
