הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס חלב
3 כוסות מים
פסטה אטריות בינוני
שמן
בצל קצוץ
3 עגבניות מגורדות
2 כפות רסק
מלח פלפל
1 קוטג
150 גרם גבינה צהובה
2 ביצים
1 כפית אורגנו
אופן ההכנה
להרתיח חלב+ מים ולבשל את האיטריות - לסנן
לטגן את הבצל
להוסיף את העגבניות ולבחוש כמה דקות
להוסיף רסק עגבניות לתבל מלח ופלפל
לבחוש כמה דקות
בקערה:
אטריות מבושלות
תערובת עגבניות
קוטג
100 גרם גבינה צהובה
ביצים
לערבב לצקת בתבנית חד פעמית
לפזר מעל גבינה צהובה ואורגנו
לאפות ב- 170°c כ-½ שעה .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
