הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים גדולים קצוצים
10 שזיפים יבשים מגולענים
10 משמישים יבשים
50 גרם שקדים קלופים פרוסים
50 גרם צנוברים
50 גרם צימוקים בהירים
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
1 כף סוכר
1/4 כוס שמן
1/2 כוס מים
מעט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
לטגן בשמן את הבצלים לאחר שהזהיבו להוסיף בהדרגה את הפירות היבשים כאשר בין הוספה להוספה לערבב תוך כדי טיגון כ- 2 דקות.
לאחר שכל הפירות היבשים בסיר להוסיף את התבלינים ולערבב .
להוסיף את המים, לערבב ולאחר 3 דקות בישול להסיר מהאש.
להגיש חם מעל האורז .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
