חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טירמיסו ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקור משתמשים בגבינת מסקרפונה אך היא מעט כבדה, brאם רוצים קליל יותר משתמשים בגבינת סקי
טירמיסו ללא אפיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקור משתמשים בגבינת מסקרפונה אך היא מעט כבדה, brאם רוצים קליל יותר משתמשים בגבינת סקי
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס קפה חזק, מוכן לשתיה, צונן
2 כפות ברנדי או ליקר קפה
½ חבילת ביסקוויטים מרובעים (פתי-בר) בטעם שוקולד
4 חטיפי שוקולד חלב - "מקופלת" מיני
קרם גבינה:
500 גרם גבינת סקי שטראוס 9% או מסקרפונה
1 כוס חלב
1 חב` פודינג וניל אינסטנט
2 מכלים שמנת להקצפה
100 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה
מתחילים בקרם גבינה: שמים את הגבינה בקערה גדולה, ומוסיפים את הפודינג והחלב. מקציפים במערבל חשמלי לקבלת תערובת אחידה לגמרי.
מקציפים לחוד, במקצפים נקיים, את השמנת עם אבקת הסוכר עד שנוצרת קצפת יציבה. משגיחים שלא להקציף יותר מדי כדי שהשמנת לא תהפוך לחמאה.
מעבירים ½ מהקצפת אל תערובת הגבינה ומקפלים אותה בעדינות אך ביסודיות. בינתיים שומרים את שאר הקצפת במקרר.
טובלים את הביסקוויטים בקפה ומניחים על תחתית התבנית כך שהיא תהיה מכוסה יפה. מורחים על הביסקוויטים חצי מתערובת הגבינה.
מפוררים 2 ממתקי "מקופלת" וזורים אותם על הגבינה. מרטיבים עוד ביסקוויטים בתוך הקפה ויוצרים שכבת ביסקוויטים שניה על הגבינה. מורחים את השכבה הזו בשארית קרם הגבינה.
מעל קרם הגבינה מורחים את שארית הקצפת.
מפוררים את שאר ה"מקופלת" וזורים על הקצפת.
מכסים את התבנית בפלסטיק נצמד או רדיד אלומיניום, ושומרים במקרר, לשעתיים לפחות אך עדיף כל הלילה.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון