הוראות הכנה
מרכיבים
2 קילו עוף שלם
2 כפות שמן
1 בצל - קצוץ דק
½ כפית זעפרן - או כפית כורכום
½ כפית זנגביל - טחון
½ כפית קינמון
מלח
פלפל שחור
1 צרור פטרוזיליה - קצוצה
1 צרור כוסברה - קצוצה
2-1 לימון - כבוש
אופן ההכנה
שמים את העוף בסיר גדול עם כל המרכיבים מלבד הלימונים הכבושים,
מכסים במים עד מחצית מגובה העוף ומבשלים על להבה נמוכה שעה וחצי.
(במהלך הבישול הופכים את העוף מס' פעמים).
כשאר הבשר נקרע בקלות וכמות הנוזלים מצטמצמת מוסיפים לסיר את
הלימונים הכבושים ומבשלים עוד כ-10 דקות.
מדהים!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
