הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי עץ אני מעדיפה את הזן האדום-מתוק, אפשר גם גרנד סמיט
כף סוכר
כפית קינמון
חצי כפית תמצית וניל
4 כפות יין
צימוקים (לא חובה)
ניתן להחליף את הסוכר בשקיות ממתיק או נוזל אך יש לפזר/למזוג
רק בסוף תהליך האפיה.
אופן ההכנה
ראשית שוטפים את התפוחים, מנקים מליבה וגרעינים (לא קולפים) משאירים את בסיס התפוח
סגור למניעת בריחת הנוזלים.
מניחים בעמידה בתוך קערה המתאימה למיקרוגל, מערבבים את יתר המצרכים ומוזגים לתוך
החלל שבכל תפוח.
מפעילים מיקרוגל בעוצמה מלאה ל-15 דקות (הבית מתמלא ניחוח משכר של וניל ויין)
מגישים כל תפוח בצלוחית אישית, יוצקים מהרוטב שנשפך לקערה אל תוך כל תפוח.
אפשר להוסיף בצד כדור גליה ו/או קצפת.
בתאבון!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
