חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת בשר ביין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרת בשר ביין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בשר בקר כתף או שריר בקוביות גדולות (4 ס"מ)
¼ כוס שמן זית
2 בצלים בינוניים חתוכים לשמיניות
2 כוסות יין אדום חם
2 כוסות מים פושרים כף גדושה פפריקה מתוקה
3 גזרים קלופים ופרוסים בעובי 3 ס"מ
3 גבעולי סלרי פרוסים בעובי 3 ס"מ
4 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לקוביות גדולות
מלח ופלפל שחור גרוס
20 עגבניות שרי
אופן ההכנה
1. מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה לפני ההכנה כדי שיהיה בטמפרטורת החדר.
2. מחממים את שמן הזית בסיר, מוסיפים חצי מקוביות הבשר, מטגנים מכל הצדדים עד קבלת צבע חום, מוציאים לצלחת ומטגנים את הבשר הנותר.
3. מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את היין והמים, מתבלים בפפריקה, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשעה.
4. מוסיפים לסיר את הגזר, הסלרי ותפוחי האדמה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה, עד שהבשר ותפוחי האדמה רכים. מוסיפים את העגבניות ומבשלים מספר דקות.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון