הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר הודו טחון
1 קישוא מגורד
מלח
פלפל שחור
בהרט
חופן כוסברה קצוץ דק או פטרוזיליה
בצל קצוץ דק
2 כפות פרורי לחם
רוטב העגבניות:
1 בצל גדול קצוץ דק
2 שיני שום כתוש
קופסא עגבנות מרוסקות 800 גרם
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
¼ כוס מים
כף אבקת מרק עוף
מלח
פלפל שחור
פפריקה (אני אוהבת חריפה)
אופן ההכנה
להכין את התערובת לקציצות ולהשאיר במקרר כ ½ שעה.
לכנת הרוטב לטגן את הבצל עד להזהבה בכף שמן ולהוסיף את השום ושאר המרכיבים לרוטב לערבב היטב. להניח את קציצות הבשר ברוטב להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה במשך
½1 שעות.
מגיש:
מקור: אחותי האהובה
שתף את המתכון
