חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוכיות בצל ופיטריות-מומלץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב של בצק פריך עם מילוי פיטריות ובצל ועליו רוטב פיטריות - מנה חגיגית וטעימה!
כרוכיות בצל ופיטריות-מומלץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב של בצק פריך עם מילוי פיטריות ובצל ועליו רוטב פיטריות - מנה חגיגית וטעימה!
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
350 גרם קמח תופח (חבילה קטנה)
100 גרם חמאה / מרגרינה מחמאה
1 אשל % ½4
למילוי:
סלסלת פיטריות חתוכות או קופסאת שימורי פיטריות חתוכות
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
כף אבקת מרק פיטריות
שמן לטיגון
לרוטב:
כוס מים רותחים
¼ כוס מי ברז
כף גדושה קורנפלור
כף אבקת מרק פיטריות
להברשה וזריה:
ביצה טרופה
שומשום/קצח וכד'
אופן ההכנה
בצק: מערבבים היטב את כל החומרים, עוטפים בניילון ומשהים במקרר שעה.
מילוי: מטגנים במחבת את הבצל לשקיפות, מוסיפים את הפיטריות לכ-3 דקות נוספות,
מוסיפים אבקת מרק בוחשים דקה ומסירים מהאש.
רוטב: שמים בקלחת מים רותחים, מוסיפים אבקת מרק פיטריות ובוחשים היטב
בכוס נפרדת שבה ¼ כוס מי ברז מוסיפים את הקורנפלור וממיסים בכפית,
מוזגים בזרם דק לתוך המים והאבקת מרק שבקלחת, בוחשים דקה-שתיים עד
שמסמיך ומסירים מהאש.
הרכבה: מרדדים את הבצק על משטח מקומח, מניחים במרכז את המילוי ומגלגלים
לרולדה סוגרים היטב בצדדים, הופכים ומניחים על תבנית התנור מרופדת
בנייר אפיה, מברישים בביצה הטרופה, זורים שומשום/קצח... מכניסים
לתנור שחומם מראש ל-200°c , כ-45 דקות עד שמזהיב.
מגישים חם עם קערת הרוטב בצד.
מגיש: MIRSO
מקור: עצמי מאולתר
שתף את המתכון