הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
4 גזרים קלופים וחתוכים גס
1 בצל חתוך גס
2 שיני שום
2 ענפי סלרי
ליטר ציר מרק עוף/ירקות
מלח/פלפל
אופן ההכנה
1. לחמם סיר עם שמן זית, להוסיף בצל ולטגן 2-3 דקות, להוסיף שום ולטגן עוד דקה , להוסיף את הגזר ,תפו"א ,בצל ולערבב, לטגן כ 8-9 , להוסיף את ציר המרק, סלרי, מלח פלפל, להביא לרתיחה ,להנמיך את האש ולכסות . לבשל כ 40 דקות עד שהירקות רכים.
2. להוציא את הסלרי ,לטעום ,לתקן תיבול.
3. להעביר למעבד מזון (להזהר שלא יתיז ,חם !)
4. להעביר לצלחות ,ניתן להוסיף כף גבינת פרמזן מגורדת וקרוטונים.
5. בתיאבון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
