חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תפו"א וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק מזין וטעים לימי חורף במיוחד
מרק תפו"א וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק מזין וטעים לימי חורף במיוחד
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
4 גזרים קלופים וחתוכים גס
1 בצל חתוך גס
2 שיני שום
2 ענפי סלרי
ליטר ציר מרק עוף/ירקות
מלח/פלפל
אופן ההכנה
1. לחמם סיר עם שמן זית, להוסיף בצל ולטגן 2-3 דקות, להוסיף שום ולטגן עוד דקה , להוסיף את הגזר ,תפו"א ,בצל ולערבב, לטגן כ 8-9 , להוסיף את ציר המרק, סלרי, מלח פלפל, להביא לרתיחה ,להנמיך את האש ולכסות . לבשל כ 40 דקות עד שהירקות רכים.
2. להוציא את הסלרי ,לטעום ,לתקן תיבול.
3. להעביר למעבד מזון (להזהר שלא יתיז ,חם !)
4. להעביר לצלחות ,ניתן להוסיף כף גבינת פרמזן מגורדת וקרוטונים.
5. בתיאבון.
מגיש: ira masler
מקור: אישי
שתף את המתכון