הוראות הכנה
מרכיבים
3 כרעי עוף חצויות ונקיות
1 בצל פרוס
3 שיני שום פרוסות
1 פלפל חריף חצוי
מעט שמן זית (מתרסיס)
מיץ מלימון אחד
מיץ מתפוז אחד
מיץ מקלמנטינה אחת
מיץ מאשכולית אדומה אחת
¼ כפית מלח
1 כף דבש
2 כפות רוטב סויה
1 כפית רוטב צ'ילי מתוק
אופן ההכנה
מרססים תחתית סיר בתרסיס שמן זית. מחממים את הסיר ומניחים את הכרעיים עם צד העור כלפי מטה. לאחר השחמה נאה של הכרעיים מוסיפים את הבצל לתחתית הסיר והפכים את הכרעיים על הבצל (בצורה זו, ישחים כעת הבצל מהר יותר). לאחר שהבצל התחיל להשחים, מוסיפים את השום והפלפל החריף לסיר. מערבבים בכלי את יתרת המצרכים היטב ומוסיפים לסיר. מכסים ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מנמיכים את האש לבישול עם כיסוי של כחצי שעה נוספת.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
