חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא רק לארנבות ושפנים....
עוגת גזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא רק לארנבות ושפנים....
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
175 גרם סוכר
115 מ"ל שמן
100 גרם קמח
4 גרם אבקת אפיה
5-6 גרם קינמון
140 גרם גזר מגורד
40 גרם צימוקים
30 גרם אגוזים קצוצים
(את הצימוקים והאגוזים יש לערבב ביחד עם הקמח)
תבנית "אינגליש קייק"
אופן ההכנה
1. מקציפים , במהירות גבוהה, ביצים וסוכר יחד במיקסר עד קבלת קצף תפוח.
2. מורידים את המהירות ויוצקים באיטיות את השמן - לא לערבב יותר מדי שהקצף לא יתפרק!
3. מורידים מהמיקסר, ומוסיפים פנימה את הגזר לתערובת בתנועות קיפול.
4. לאחר מכן מקפלים פנימה את החומרים היבשים
5. יוצקים לתוך תבנית "אינגליש קייק" ואופים בתנור בחום של 170°c במשך כ-50 דקות.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון