חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד של אהובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מדהימה למרות כל שפע מתכוני עוגות השוקולד תמיד אני חוזרת אליה. רטובה וטעימה.
עוגת שוקולד של אהובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מדהימה למרות כל שפע מתכוני עוגות השוקולד תמיד אני חוזרת אליה. רטובה וטעימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
¾ חבילה מרגרינה
½1 כוסות סוכר
1 כוס מים
3 ביצים
3 כפות קקאו
מעט תמצית וניל
2 כוסות קמח
אבקת אפיה
1 גיל, יוגורט, או מה שאתם רוצים
לציפוי קרם
¼ גיל
50 גר מרגרינה
3 כפות קקאו
½ כוס אבקת סוכר
תבנית פיירקס 40X25 ס"מ
אופן ההכנה
לחמם בסיר קטן את המרגרינה עם 1 כוס מים ו3 כפות קקאו ,לא להרתיח.
כשמתקרר מעט להוסיף את הסוכר והביצים ולערבב היטב. להוסיף את שאר החומרים. לערבב היטב שלא יהיו גושים.
לחמם תנור ל-180°c.
להכניס לתנור לאפות 25 עד 30 דקות .לבדוק עם קיסם,
בינתיים, בסיר הקטן לבשל את 50 הגרם מרגרינה עם הקקאו ו-½ כוס אנקת סוכר.
לאחר גמר האפיה מיד לצקת את הקרם על העוגה למרוח היא תספוג את הכל ותהיה לחה וטעימה.
מגיש: שושה גולן
מקור:
שתף את המתכון