הוראות הכנה
מרכיבים
8 פלפלים (אפשר וכדאי בצבעים שונים).
למלית:
1 ק"ג בשר בקר טחון
ביצה
קישוא קטן מגורר
בצל קטן מגורר
כוס אורז מבושל
2 כפיות כמון
כף פפריקה
כפית קינמון
מלח /פלפל לפי הטעם
לרוטב:
פחית רסק עגבניות
מים
לימון סחוט
מלח פלפל לפי הטעם
כפית סוכר
אופן ההכנה
1. להוריד את ה"מכסה" של הפלפל ולרוקן את הגרעינים.
2. לערבב היטב את כל חומרי המלית.
3. למלא את הפלפלים עד הסוף.
4.לסדר את הפלפלים בסיר.
5. לשים בקערה את רסק העגבניות עם כוס מים חמים, להוסיף את התבלינים (מלח פלפל סוכר), לערבב היטב ולהוסיף לסיר עם הפלפלים.
6. להוסיף עוד מים עד שכמעט מכסה את הפלפלים.
7. להביא לרתיחה, לטעום את הרוטב ולתקן את התיבול עם צריך.
8. לבשל כשעה לכבות ובתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
