חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בשר ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בשר ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג בשר פילה מדומה
קופסת פיטריות משומרות
3 בצלים גדולים
8 עלי דפנה
כפית כורכום
מלח
פלפל -לפי הטעם
1 כף אבקת מרק פטריות
כ-5 שיני שום חתוכים גס
אופן ההכנה
מבשלים את הבשר בשלמותו יחד עם מעט כורכום ועלי דפנה כ - שעה וחצי. מקררים את הבשר. רצוי לבשל אותו יום קודם.
למחרת פורסים את הבשר דק , מטגנים בסיר את הבצלים מוסיפים את השום, פיטריות ומאדים הכל. אחר כך מוסיפים את הבשר מאדים כ- 5 דקות על אש נמוכה ומוסיפים את המים של הבשר -מיום אתמול
כעבור כ-¼ שעה מוסיפים את אבקת מרק הפטריות מהולה במים רותחים ומבשלים עוד כ 10 דקות
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון